Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTuberzy.

S1Th

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zna ktoś może jakiegoś dosyć znanego YouTubera (4k widzów +) który nagrałby GP z dedykowanego serwera Metina? Oczywiście nie za darmo :)

Opublikowano

DIIIM2 podobno mial nagrywac takie game playe, z tego co widzialem widnieja u niego na kanale tego typu filmiki.

Zapytaj tez innych youtuberow, np musk albo haju itd.

Opublikowano

Z Tb? Szukasz kogoś kto by Cię wypromował po prostu... Nie nagrywaj jak nie potrafisz się wybić.

Opublikowano

Jest wielu takich YTberów, możesz zapytać tych

• Musk
  • Kei Usek (jakoś tak :P)
  • Vulturiuz

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Z Tb? Szukasz kogoś kto by Cię wypromował po prostu... Nie nagrywaj jak nie potrafisz się wybić.

Nie mnie ma wypromować... Ja nic nie nagrywam na YT. Napisałem wyraźnie, że chodzi mi o serwer.

@TOPIC

OK, dzięki wszystkim. + dla was.

Opublikowano

Liczysz na wypromowanie, spróbuj sam coś nagrać - jak to będzie ciekawe, to napiszesz widzów :)

Rany.. czy wy macie za grosz rozumu? Nauczcie się myśleć albo czytać bo macie z tym problem.

Napisz do diiim2. Na pewno się ugadasz z nim.

Opublikowano

Armia "wiepsza" ?

Nie, nie trzymam niczyjej strony chociaż widać, że małysz kręci odcinki non stop o tym samym, zauważyłeś gimbie?

Taka jest prawda, że Małysz bardzo dobrze trzyma z IsAmU, który go wybił o kłamstwach i przekrętach fubona teraz małysz na tym gównie wyciągnie +/- 15k widzów i wypuści swój serwer.

@TOPIC

Wolker, Kaspa.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Vulturiuz AdaMPCforumambi oni napewno nagraja za kase albo full is jak to oni

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

do Kiecola idź nic teraz nie nagrywa z metina bo spiął się z Isamu, a ma pokaźną widownie:P

Kiecoll nigdy nie krecil takich rzeczy i prawdopodobnie nie bedzie, bp bylby hejt o sprzedawanie sie.

Co do tematu polecam DIIIM2

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...